Shqip | English
Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërisë
Kontakt
Kontakt
Faqja Kryesore > Kontakt

Kontakt 

Zyra qendrore
Rruga "Sami Frasheri", Nr 10 Tirane - Albania
Tel: +355 4 2235 597/8
Tel/Fax: +355 4 2234 885
Email:
Zyra Rajonale Fier
Romeo Pasha
Inspektor Teknik
Email:
Adresa: Bashkia Fier, Kati i parë
Zyra Rajonale Gjirokastër
Pavli Mico
Inspektor Teknik
Email:
Adresa: Lagjia "18 Shtatori"
Zyra Rajonale Elbasan
Stavri Çollaku
Inspektor Teknik
Email:
Adresa: Qarku Elbasan, Kati i dytë
Zyra Rajonale Korçë
Stavri Collaku
Inspektor Teknik
Email:
Adresa: Pallati i Mihail Kapuranit, Trekëndëshi, kati i dytë
Zyra Rajonale Shkodër
Agustin Lukaj
Inspektor Teknik
Email:
Adresa: Lagjja "Alqi Kondi", Blv "Mehmet Pashë Plaku"
Zyra Rajonale Kukës
Xheme Neci
Inspektor Teknik
Email:
Adresa: Bashkia Kukës
Zyra Rajonale Tropojë
Zeqir Matoshi
Inspektor Teknik
Email:
Adresa: Bashkia Bajram Curri
Zyra Rajonale Peshkopi
Rafet Gjoka
Inspektor Teknik
Email:
Adresa: Lagjja "Nazmi Rushiti"

Kontakte të tjera

Departamenti i Infrastrukturës
Ylli Murati
ymurati@albaniandf.org

Departamenti i Financës
Irma Beci
Specialiste e DisbursimeveDepartamenti i Zhvillimit Rajonal
Blendi Bushati
Drejtor i Departamentit të Zhvillimit RajonalNjësia e Menaxhimit të Projekteve të Zhvillimit Rajonal
Adriana Kelaj
Specialiste e Informimit dhe KomunikimitNjësia e Administratës
Mirela Piranjani
Përgjegjëse e Njësisë së AdministratësNjësia Juridike dhe e Prokurimit
Valentina Kazanxhi
Përgjegjëse e Njësisë Juridike dhe e Prokurimit