Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërisë
Kontakt
Publikime
Faqja Kryesore> Publikime > Raporte Vjetore

Raporte Periodike tė FSHZH-sė


Raporti Vjetor 2017

Viti 2017 ka qenė njė vit i rėndėsishėm pėr Fondin Shqiptar tė Zhvillimit pasi shėnon rritje nė aspektin e portofolit financiar qė ėshtė shoqėruar me rritje konceptuale tė institucionit.


Raporti Vjetor 2016

Fondi Shqiptar i Zhvillimit gjatė vitit 2016 ėshtė angazhuar intensivisht nė pėrmbushjen e misionit tė tij pėr nxitjen e njė zhvillimi ekonomik dhe social tė qėndrueshėm, nė nivel rajonal dhe lokal pėr tė arritur sa mė mirė objektivat e Qeverisė Shqiptare pėr njė zhvillim tė integruar e harmonik tė vendit.


Raporti Vjetor 2015

Fondi Shqiptar i Zhvillimit gjatė vitit 2015 ėshtė angazhuar intensivisht nė pėrmbushjen e misionit tė tij pėr nxitjen e njė zhvillimi ekonomik dhe social tė qėndrueshėm, nė nivel rajonal dhe lokal pėr tė arritur sa mė mirė objektivat e Qeverisė Shqiptare pėr njė zhvillim tė integruar e harmonik tė vendit.


Raporti Vjetor 2014

Viti 2014 karakterizohet nga njė sėrė programesh dhe projektesh tė financuara tė cilat vijnė si pėrmbushje e angazhimit programor tė Qeverisė duke synuar stimulimin e zhvillimit tė qėndrueshėm ekonomik e social tė komuniteteve pėrmes injektimit tė drejtpėrdrejtė tė fondeve nepėrmjet investimeve.


Raporti Vjetor 2013

Sfidat e kėtij viti, kanė rikonfirmuar profesionalizmin e FSHZH-sė dhe kapacitetet e saj pėr tė menaxhuar projekte shumėdimensionale, si dhe pėr tė lėvruar nė kohė dhe me cilėsi produkte qė pėrmirėsojnė gjendjen ekonomike dhe sociale tė shqiptarėve.


Raporti i Auditorėve tė Pavarur 2012

Management letter for the year ended 31 December 2012 of the Albanian Development Fund


Raporti Vjetor 2012

Fondi Shqiptar i Zhvillimit gjatė vitit 2012 ėshtė angazhuar intensivisht nė pėrmbushjen e misionit tė tij pėr nxitjen e njė zhvillimi ekonomik dhe social tė qėndrueshėm, tė balancuar dhe koheziv nė nivel rajonal dhe lokal.


Raporti Vjetor 2011

Raporti vjetor 2011 paraqet aktivitetin kryesor të zhvilluar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, realizimin financiar, performancën e institucionit, ecurinë e programeve në zbatim si edhe aktivitetet e planifikuara në vazhdim.


Raporti Vjetor 2010

Fondi Shqiptar i Zhvillimit gjatë vitit 2010 është angazhuar intensivisht në përmbushjen e misionit të tij për nxitjen e një zhvillimi ekonomik dhe social të qëndrueshëm, të balancuar dhe koheziv në nivel rajonal dhe lokal.


Raporti Vjetor 2009

Në këtë raport paraqitet aktiviteti vjetor i kryer nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit për vitin 2009. Raporti ofron një panoramë të ecurisë së programeve kryesore, aktivitetin institucional të FSHZH-së si edhe aktivitetet e planifikuara në vazhdim....


Raporti Vjetor 2008

Nëpërmjet këtij raporti paraqitet në mënyrë të prmbledhur aktiviteti i Fondit Shqiptar të Zhvillimit për vitin 2008. Raporti synon të japë realizimin e objektivave kryesorë të punës së FSHZH-së qëe lidhen me investimet në infrastrukturë për Njësitë e Qeverisjes Vendore, aktivitetet për ngritjen e kapaciteteve të tyre, burimet financiare dhe realizimin e shpenzimeve sipas planifikimit buxhetor për këtë vit. Gjithashtu në këtë raport kryhet një analizë e aktivitetit dhe rezultateve të arritura gjatë kësaj periudhe....


Raporti Vjetor 2007

Nëprmjet këtij Raporti paraqitet në mënyrë të përmbledhur aktiviteti i FSHZH-së për vitin 2007. Raporti synon të japë realizimin e objektivave kryesorë të punës së FSHZH-së që lidhen me investimet në infrastrukturë për Njsitë e Qeverisjes Vendore, aktivitetet për ngritjen e kapaciteteve të tyre, burimet financiare dhe realizimin e shpenzimeve sipas planitifikimit buxhetor për këtë vit....