Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërise
Kontakt
Info & Lajme
Faqja Kryesore > Info & Lajme > Lajme > Arkivi i Lajmeve 2013

Arkivi i Lajmeve 2014


Tiranë, më 23 dhjetor 2014

FSHZH zhvillon konsultimin me publikun për ndërtimin e dy ujësjellësve në Bashkinë Himarë

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 dhjetor 2014

Bordi Ndërkufitar i Projektit MONTEAL zhvillon në Shkodër takimin e radhës

Për më shumë informacion kliko këtu

1 dhjetor 2014

Kryeministri Rama inspekton punimet për rikonstruksionin e rrugës “Kthesa e Qarrit - Bishan - Poro - Pish Poro - Bregdet”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 27 nentor 2014

IPATECH merr pjesë në Panairin “Tirana International Fair”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 27 nëntor 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit sjell në fokus çështjen e mirëmbajtjes së rrugëve

Për më shumë informacion kliko këtu

5 nëntor 2014

Kryeministri Rama inspekton ecurinë e projekteve për zhvillimin e turizmit në Malësinë e Kelmendit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 28 tetor 2014

Zhvillimi i turizmit mes sfidave dhe mundësive

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 24 tetor 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka filluar këto ditë punimet për zbatimin e Projektit “Rehabilitimi i Segmentit Rrethrrotullimi i Doganës – Mbikalimi i Kasharit.”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 13 tetor 2014

Departamenti i Infrastrukturës organizon analizën 9-mujore të punës

Për më shumë informacion kliko këtu

12 tetor 2014

Kryeministri Rama dhe Z. Beci inspektojnë punimet për restaurimin e Urës së Goricës

Për më shumë informacion kliko këtu

10 tetor 2014

Investimet në qarkun e Shkodrës, ky është vetëm fillimi

Për më shumë informacion kliko këtu

8 tetor 2014

Kryeministri Rama inspekton punimet për rindërtimin e mbikalimit të Shkozetit, dhe rehabilitimin e përmasës së gjelbër përgjatë segmentit “Durrës Plepa-Hyrje Vlorë”

Për më shumë informacion kliko këtu

8 Tetor 2014

Përfundon rikonstruksioni i rrugës “Rruga Nacionale - Dajç” në Rrethin e Shkodrës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 tetor 2014

Rehabilitimi i rrugës hyrëse të kryeqytetit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 26 shtator 2014

FSHZH organizon një udhëtim studimor në Gjirokastër në kuadër të projektit HERA

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 22 shtator 2014

Modernizim sistemit të ndriçimit të rrugëve të vendit

Për më shumë informacion kliko këtu

19 shtator 2014

Drejt finalizimit rikonstruksioni i rrugës "Bogë Qafë Thore", në komunën Shkrel të Malësisë së Madhe

Për më shumë informacion kliko këtu

10 shtator 2014

Drejt përfundimit rikonstruksioni i rrugës “Farkë-Rruga e Elbasanit”

Për më shumë informacion kliko këtu

4 shtator 2014

Përfundon rikonstruksioni i rrugës Lushnje – Hysgjokaj

Për më shumë informacion kliko këtu

Tamare-Kelmend, 24 gusht 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit, përmes projektit Monteal, mbështet Festën e Hënës së Plotë në fshatin Tamare

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 20 gusht 2014

Peleshi: Më shumë fonde dhe ekspertizë për njësitë e reja vendore

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 18 gusht 2014

Kryeministri Rama vizitoi në fundjavë fshatrat e Bregut, Dhërmiun e Borshin

Për më shumë informacion kliko këtu

5 Gusht 2014

Prezantim Publik i Projektit të Zbatimit për Vijën Bregdetare të Vlorës, më 5 Gusht në Sheshin Pavarësia

Për më shumë informacion kliko këtu

Elbasan, më 1 gusht 2014

Inaugurohet përfundimi i punimeve në rrugën “Balëz-Letan”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 30 korrik 2014

Z. Peleshi dhe Z. Çuçi marrin pjesë në inaugurimin e përfundimit të punimeve për rikonstruksionin e rrugës “Pezë e Madhe-Pezë e Vogël”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 25 korrik 2014

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit zhvillon mbledhjen e radhës për vitin 2014

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 25 korrik 2014

Takim mbi furnizimin me ujë të pijshëm të Sarandës dhe zonave në periferi të saj

Për më shumë informacion kliko këtu

23 korrik 2014

Përfundon rikonstruksioni i rrugës “Peshkopi-Ushtëlenxë”

Për më shumë informacion kliko këtu

18 korrik 2014

Nëpër rrugën e re “Llongo-Koshovicë”

Për më shumë informacion kliko këtu

11 korrik 2014

Përfundojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës Vorë - Kuç

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, 4 korrik 2014

Rruga që lidh Matin dhe Mirditën drejt përfundimit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 26 qershor 2014

Takim i bordit ndërkufitar për hartimin e planit të zhvillimit në kuadër të projektit Monteal

Për më shumë informacion kliko këtu

26 qershor 2014

Nëpër rrugën e re “Grekan-Dëshiran-Vlashuk”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 16 qershor 2014

FSHZH merr pjesë në Panairin e Parë Ndërkombëtar të Makinerive Bujqësore për Europën Juglindore

Për më shumë informacion kliko këtu

13 qershor 2014

Nëpër rrugën e re “Gostimë-Gjyrale-Belsh”

Për më shumë informacion kliko këtu

3 qershor 2014

15000 banorë të Bashkisë Kamëz dhe Komunës Bërxullë, në Rrethin e Tiranës tashmë kanë akses në një rrugë të asfaltuar sipas parametrave bashkëkohorë

Për më shumë informacion kliko këtu

7 maj 2014

Krijimi i sinergjive të përbashkëta zhvillimi. Takimi i përbashkët i përfaqësuesve të autoriteteve lokale të brezit kufitar Shqipëri-Kosovë

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 maj 2014

Intervistë e Z. Benet Beci, Drejtor Ekzekutiv i Fondit Shqiptar të Zhvillimit, për Gazetën “Telegraf”, mbi rikonstruksionin e rrugës “Pezë e Madhe-Pezë e Vogël”.

Për më shumë informacion kliko këtu

2 prill 2014

Takime me autoritetet vendore kosovare për prezantimin e Projektit për Zhvillimin e Zonës së Alpeve.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 30 mars 2014

Shpallet projekti fitues për “Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Kombëtare Marubi”.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 18 mars 2014

Workshop me temë “Teknologjitë e reja në Sektorin Agroushqimor – Eksperiencat e BE”.

Për më shumë informacion kliko këtu

Shkodër, më 11 mars 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për zbatimin e projektit “MONTEAL”.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 1 mars 2014

Njoftim mbi Konkursin Ndërkombëtar për Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Marubi.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më 19-20 shkurt 2014

Workshop mbi procedurat tregtare dhe financiare të ujësjellësave rural (Raportimi dhe Sistemi i Treguesve të Performancës).

Për më shumë informacion kliko këtu

12 shkurt 2014

Konkurs Ndërkombëtar Projektimi për "Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Kombëtare Marubi".

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 29 janar 2014

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit miraton buxhetin për vitin 2014.

Për më shumë informacion kliko këtu

27 janar 2014

Kryeministri Edi Rama dhe Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro Furxhi vizitojnë Fototekën "Marubi".

Për më shumë informacion kliko këtu

22 janar 2014

Shënime nga një udhëtim pune në komunën Qendër Koplik.

Për më shumë informacion kliko këtu