Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërise
Kontakt
Info & Lajme
Faqja Kryesore > Info & Lajme > Lajme > Arkivi i Lajmeve 2013

Arkivi i Lajmeve 2013


Tiranë, më 27 dhjetor 2013

FSHZH organizon mbledhjen mbi analizën vjetore të aktivitetit institucional 2013.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 17 dhjetor 2013

Workshop mbi procedurat tregtare dhe financiare të ujësjellësave rural (Raportimi dhe Benchmarking)

Për më shumë informacion kliko këtu

16 dhjetor 2013

Prezantohet në qytetin e Sarandës "Programi i Investimeve Kapitale në Bregdetin e Jugut"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 21 nëntor 2013

Njësia e Mbrojtjes së Mjedisit zhvillon një takim me tematikë mbrojtjen e mjedisit, shëndetit dhe sigurisë.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, 4 nëntor 2013

Njohuri dhe aftësi të rritura të punonjësve të administratës lokale në gjenerimin dhe menaxhimin e projekteve.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 21 tetor 2013

Vazhdojnë me ritme të shpejta punimet civile për rikonstruksionin e rrugës "Rrugë Nacionale - Iballë".

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 20 Shtator 2013

Thirrje për Pjesëmarrje në Kursin e Trajnimit: “Gjenerimi dhe Menaxhimi i Projekteve në Nivel Vendor dhe Rajonal”, Tiranë, më 22 – 24 Tetor 2013.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 17 Shtator 2013

Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Shqipëri, Z. Hellmut Hoffmann, kryen një vizitë dyditore në disa prej projekteve të financuara nga Qeveria Gjermane.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 6 Shtator 2013

20 mijë banorë të zonës së Saukut dhe komunës Farkë në rrethin e Tiranës do të komunikojnë midis tyre dhe me Kryeqytetin, përmes një rruge të asfaltuar të parametrave bashkëkohorë.

Për më shumë informacion kliko këtu

Shkodër, më 20 Gusht 2013

Thethi, perla turistike e Alpeve Shqiptare, së shpejti do të jetë lehtësisht e arritshme falë rikonstruksionit të rrugës Bogë - Qafë Thorë, i cili po kryhet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit. Mijëra turistë dhe më shumë se 5 mijë banorë të Komunave Shalë dhe Shkrel do të lëvizin lirisht, duke mundësuar edhe afrimin me qytetin e Koplikut dhe atë të Shkodrës.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 22-24 maj 2013

Qendra Burimore e Zhvillimit Vendor dhe Rajonal organizon trajnimin 3-ditor "Planifikimi Strategjik me Pjesëmarrje".

Për më shumë informacion kliko këtu

Përmet, më 17 Maj 2013

17 mijë banorë të Komunave Ballaban, Sukë, Dishnicë dhe Bashkisë Këlcyrë, në rrethin e Përmetit do të lidhen me rrugë të asfaltuar të parametrave bashkëkohore falë investimit të FSHZH për rikonstruksonin e rrugës Këlcyrë - Sukë - Ballaban.

Për më shumë informacion kliko këtu

Pezë, më 14 Maj 2013

FSHZH vijon punën për rikonstruksionin e rrugës Pezë e Madhe - Pezë e Vogël dhe linjën e re të ujësjellësit të Komunës Pezë.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 30 Prill 2013

Thirrje për Pjesëmarrje në Kursin e Trajnimit: “Planifikimi Strategjik me Pjesëmarrje”, Tiranë, më 22 – 24 Maj 2013.

Për më shumë informacion kliko këtu

Kuçovë, më 23 Prill 2013

FSHZH fillon punën për rikonstruksionin e rrugës hyrëse në qytetin e Kuçovës dhe rrugës Polovinë – Drizë në Komunën Perondi.

Për më shumë informacion kliko këtu

Lushnjë, më 20 Prill 2013

FSHZH fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Lushnje - Hysgjokaj 12.6 km.

Për më shumë informacion kliko këtu

Elbasan, më 18 Prill 2013

Në muajin Maj do të fillojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës Mollas - Selitë - Frashër. FSHZH organizon konsultim me publikun për prezantimin e projektit teknik dhe vlerësimin e ndikimit social dhe mjedisor.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 4 Prill 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon një projekt prej 20 milion eurosh që synon zhvillimin e turizmit në zonat malore të Shqipërisë.

Për më shumë informacion kliko këtu

Krujë, më 26 Mars 2013

4 mijë banorë të komunës Cudhi në rrethin e Krujës, dalin nga izolimi dhe lidhen me rrugë të asfaltuar në sajë të një financimi të FSHZH.

Për më shumë informacion kliko këtu

Durrës, më, 13 Mars 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Këshillat e Qarqeve të Shqipërisë, së bashku për ndarjen e përvojave të zhvillimit rajonal.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 8 Mars 2013

7 mijë banorë të Komunës së Petrelës në rrethin e Tiranës, do të komunikojnë midis tyre dhe me Kryeqytetin, përmes një rruge të asfaltuar të parametrave bashkëkohore.

Për më shumë informacion kliko këtu

Vlorë, më 7 Mars 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Novoselë - Poro - Pishporo Lot I.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 04 mars 2013

Në ambjentet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit u zhvillua trajnimi: "Gjenerimi dhe Menaxhimi i Projekteve në Nivel Vendor dhe Rajonal".

Për më shumë informacion kliko këtu

Elbasan, më 2 Mars 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Grekan - Dëshiran - Vlashuk.

Për më shumë informacion kliko këtu

Fier, më 20 Shkurt 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punen per rikonstruksionin e rruges Roskovec - Kurjan.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 20 Shkurt 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Prush - Gropaj - Kthesa e Kasharit.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 19 Shkurt 2013

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit miraton buxhetin për vitin 2013. FSHZH do të ketë në zbatim dhe do të financojë 500 km rrugë dytësore gjatë vitit 2013.

Për më shumë informacion kliko këtu

Gramsh, më 16 Shkurt 2013

Përfundojnë punimet për rrugën Gramsh - Kodovjat. Katër komuna malore të rrethit të Gramshit lidhen me qendrën e rrethit falë investimit të kryer nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit.

Për më shumë informacion kliko këtu

Vorë, më 9 Shkurt 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Vorë - Kuç.

Për më shumë informacion kliko këtu

Milot, më 6 Shkurt 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punen per rikonstruksionin e rruges Laç - Milot. Së bashku me segmentin Thumanë - Laç, një tjetër investim i FSHZH i cili është drejt përfundimit rehabilitohet përfundimisht një nga akset më të rëndësishme rrugore të vendit, Fushë Krujë - Milot.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 6 Shkurt 2013

Thirrje për Pjesëmarrje në Kursin e Trajnimit: “Gjenerimi dhe Menaxhimi i Projekteve në Nivel Vendor dhe Rajonal”, Tiranë, më 27 Shkurt – 01 Mars 2013.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 Shkurt 2013

30 mijë banorë të zonës së Saukut, Komunave Petrelë dhe Farkë në rrethin e Tiranës do të komunikojnë midis tyre dhe me Kryeqytetin, përmes një rruge të asfaltuar të parametrave bashkëkohorë.

Për më shumë informacion kliko këtu

Berat, më 25 Janar 2013

FSHZH fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Duhanas - Roshnik.

Për më shumë informacion kliko këtu

Vlorë, më 18 Janar 2013

FSHZH fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Kote - Sevaster.

Për më shumë informacion kliko këtu

Pezë, më 11 Janar 2013

FSHZH fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Pezë e Madhe - Pezë e Vogël.

Për më shumë informacion kliko këtu

Lezhë, më 04 Janar 2013

4 mijë banorë të komunave Hajmel dhe Dajç në zonën e Zadrimës, lidhen me rrugë të asfaltuar në sajë të një financimi të FSHZH.

Për më shumë informacion kliko këtu