Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërise
Kontakt
Info & Lajme
Faqja Kryesore > Info & Lajme > Lajme > Arkivi i Lajmeve 2011

Arkivi i Lajmeve 2011


Tiranë, 16 Dhjetor 2011 - Analiza vjetore e Fondit Shqiptar të Zhvillimit për vitin 2011.

Fondi Shqiptar i Zhvillimit në datë 15 Dhjetor organizoi analizën vjetore për aktivitetin e kryer gjatë vitit 2011.

Lexo më shumë...

Tiranë, 6 Dhjetor 2011 - Trainim mbi përgatitjen e projekteve të suksesshme të infrastrukturës vendore.

Në ambientet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit ka përfunduar trajnimi dy ditor me temë “Përgatitja e projekteve të suksesshme për financimin e infrastrukturës vendore”, i cili u zhvillua në datat 5-6 dhjetor.

Lexo më shumë...

Tiranë më, 13 Nëntor 2011 - Infrastruktura e pėrmirėsuar, promotor i zhvillimit tė turizmit nė zonat rurale tė Tiranės.

Të ndodhura vetëm pak kilometra nga Tirana, komunat në periferi të qytetit janë një oaz i gjelbër larg stresit dhe smogut të kryeqytetit të zhurmshëm.

Lexo më shumë...

Tiranë më, 31 Tetor 2011 - Kryeministri Berisha, inauguron rikonstruksionin e 3 rrugëve dytësore dhe lokale në Qarkun Kukës dhe Qarkun Berat.

Në datat 28 dhe 29 Tetor 2011, Kryeministri  Berisha zhvilloi disa vizita në Qarkun e Kukësit dhe atë të Beratit.

Lexo më shumë...

Tiranë më, 27 Tetor 2011 - Starton puna për vlerësimin e impaktit të Programit “Përmirësimi i Rrugëve Dytësore & Lokale.

Gjatë muajit Tetor 2011, ka nisur puna për realizimin e studimit të Vlerësimit të Impaktit të Programit “Përmirësimi i Rrugëve Dytësore dhe Lokale”.

Lexo më shumë...

Tiranë më, 20 Tetor 2011 - Konkretizohet ndihma e Qeverisë Shqiptare prej 400 mijë Euro për financimin e projekteve të infrastrukturës në Komunën Graçanicë të Republikës së Kosovës.

Ditën e enjte datë 20 Tetor 2011, një grup punë i përbërë nga të zgjedhur dhe funksionarë vendorë të Komunës Graçanicë, zhvilluan një vizitë pune pranë Fondit Shqiptar të Zhvillimit.

Lexo më shumë...

Tiranë më, 12 Tetor 2011 - Kryeministri Berisha, inauguron rikonstruksionin e 6 rrugëve dytësore dhe lokale në Jug të vendit.

Në datat 9 deri 11 Tetor 2011, Kryeministri  Berisha zhvilloi  disa vizita në Jug te vendit, në rrethet, Korēë, Librazhd dhe Gjirokastër.

Lexo më shumë...

Tiranë më, 6 Tetor 2011 - Kryeministri Berisha inauguron rikonstruksionin e rrugës Vishaj-Rruga Nacionale në Qarkun e Tiranës

Ditën e enjte me 6 Tetor, Kryeministri Berisha inauguroi përfundimin e punimeve civile për rikonstruksionin e rrugës Vishaj-Rruga Nacionale  në Qarkun e Tiranës.

Lexo më shumë...

Tiranë më 27 Shtator, 2011 - Trainim mbi Bazat e Komunikimit dhe Vizibilitetin për Projektet IPA të financuara nga Bashkimi Europian.

Në datat 26 dhe 27 Shtator në ambientet e Tirana International Hotel u zhvillua trajnimi një ditor mbi “Bazat e Komunikimit dhe Vizibilitetin e Projekteve IPA” organizuar nga Zyra e Bashkëpunimit të Ndihmës Europiane ...

Lexo më shumë...

Tiranė, mė 2 Shtator 2011 - “Raportet e Vlerësimit të Ndikimit Social dhe Mjedisor” per projektet WL - REC 50, WL - REC 51, WL - REC 52, WL - REC 69.

Në kuadër të programit “Përmirësimi i Rrugëve Dytësore dhe Lokale”, Fondi Shqiptar i Zhvillimit parashikon, ndërmjet të tjerave, të zbatojë rikonstruksionin e segmenteve rrugore...

Lexo më shumë...

Tiranë, më 26 Gusht 2011 - Kryeministri Berisha inaguron fillimin e punimeve të rrugës Hotolisht – Frahër, Librazhd.

Ditën e enjte, më 25 Gusht 2011, Kryeministri Berisha mori pjesë në ceremoninë e inagurimit të fillimit të punimeve për rikonstruksionin e segmentetit rrugor “Hotolisht – Frahër”, në rrethin e Librazhdit ...

Lexo më shumë...

Tiranë, më 22 Gusht 2011 - “Raporti i Vlerësimit të Ndikimit Social dhe Mjedisor” i projektit “Ura e Re e Velabishtit”.

“Raporti i Vlerësimit të Ndikimit Social dhe Mjedisor” për projektin “Ndërtimi i Urës së Velabishtit”, është hartuar në përputhje me kërkesat e legjislacionit shqiptar dhe udhëzimet e Bankës Botërore ...

Lexo më shumë...

Tiranë, më 5 Korrik 2011 - Shëngjergji, një oaz pranë kryeqytetit.

Afrimi i verës si gjithmonë zgjon dëshirën për t’ju larguar kaosit të qytetit sa herë të jepet rasti. Shumë zgjedhin bregdetin, më pak zgjedhin zonat malore dhe të tjerë ankohen se ka pak vende ku mund të pushosh në Tiranë Por kush kërkon gjen ...

Lexo më shumë...

Tiranë, më 24 Qershor 2011 - Kryeministri Berisha përuron përfundimin e punimeve për rikonstruksionin e segmentit rrugor “Rruga Nacionale-Kala Prezë”.

Ditën e premte, më 24 Qershor 2011, Kryeministri Berisha mori pjesë në ceremoninë e inaugurimit të përfundimit të punimeve për rikonstruksionin e segmentit rrugor “Rruga Nacionale–Kala Prezë”. Pjesëmarrës në këtë ceremoni ishin gjithashtu edhe ...

Lexo më shumë...

Shënkoll, më 11 Qershor 2011 - Inagurohet përfundimi i punimeve të segmentit rrugor Ish SMT –Rrilë-Shënkoll si dhe vazhdimi i punimeve të segmentit Shënkoll-Tale-Hidrovor në Qarkun e Lezhës.

Të Shtunën më datë 11 Qershor 2011, u inagurua  përfundimi i punimeve te segmentit rrugor   Ish SMT - Rrile - Shenkoll si dhe vazhdimi i punimeve te rruges Shenkoll- Hidrovor në Qarkun e Lezhes. Në këtë inagurim mori pjesë Kryeministri Berisha, ...

Lexo më shumë...

Velipojë, 8 Qershor 2011 - Guvernatori i Bankës për Zhvillim të Këshillit të Europës viziton objektet e programit “Punët në Komunitet III”.

Më datë 8 Maj 2011, Bordi i Guvernatorëve të Bankës për Zhvillim të Këshillit të Europës (CEB) realizoi një vizitë disa ditore në Shqipëri me qëllim zhvillimin e punimeve të mbledhjes së 46-të të Bordit dhe Këshillit Administrativ të Bankës për Zhvilllim të Këshillit të Europës ...

Lexo më shumë...

Tirane, më 8 Qershor 2011 - Fillojnë punimet infrastrukturore në një nga akset më të rëndësishme të Shqipërisë së Veriut, Hani i Hotit-Tamarë.

Në fund të muajit Maj 2011, në kuadër të Programit “Përmirësimi i Rrugëve Dytësore e Lokale” filluan punimet për aksin rrugor Hani i Hotit –Tamarë (lot I) ...

Lexo më shumë...

Tiranë më, 18 Prill 2011 - Nënshkruhet Kontrata për filllimin e punimeve të rikonstruksionit të rrugës Rrëshen-Urakë në rrethin e Mirditës.

Dje,  në ambjentet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit u nënshkrua kontrata për fillimin e punimeve të një nga segmenteve më të rëndësishme rrugore të rrethit të Mirditës, rruga Rrëshen-Urakë ...

Lexo më shumë...

Belsh - Elbasan, më 9 Prill 2011 - Inagurohet përfundimi i punimeve të segmentit rrugor Belsh-Fierzë-Kosovë në Qarkun e Elbasanit

Inagurohet përfundimi i punimeve të segmentit rrugor Belsh-Fierzë-Kosovë në Qarkun e Elbasanit. Nė kėtė inagurim mori pjesė Kryeministri Berisha, nėnkryetari i Kuvendit tėShqipėrisė Z. A.Turku, deputetė tė kėtij qarku,  Z. B. Beci - Drejtor Ekzekutiv i Fondit Shqiptar tė Zhvillimit, kryetari i Bashkisė Belsh, kryetarė tė komunave ku kalon rruga, banorė etj. ...

Lexo më shumë...

Bushat – Shkodër më 6 Prill 2011 - Aprovohet Drafti i Planit të Zhvillimit Ndërkomunal, rajoni Zadrimë

Dje, më datë 6 Prill 2011 në Komunën Bushat te Qarkut Shkodër u mbajt Asambleja e Shoqatës Ndërkomunale të Zadrimës ...

Lexo më shumë...

Xhafzotaj, mė 3 Prill 2011 - Inagurohet përfundimi i punimeve për rikonstruksionin e rrugës: “Xhafzotaj-Bregdet”

Ditën e Dielë, u inagurua  segmenti rrugor Xhafzotaj-Fllakë-Bregdet në Qarkun e Durrësit ...

Lexo më shumë...

Tiranë, më 2 Prill 2011 - Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) trajnon stafin e FSHZH-së mbi kriteret mjedisore dhe sociale

Në ambientet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit në datat 31 Mars-1 Prill u organizua trajnimi mbi kriteret e performancës së BERZH (Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim). ...

Lexo më shumë...

Petrelë, më 1 Prill 2011 - Inagurohet segmenti rrugor Mullet-Daias në komunën Petrelë

Të premten më datë 01 Prill 2011 Kryeministri Berisha inaguroi një nga rrugët më të bukura të Komunës Petrelë, segmentin rrugor  Mullet -  Daias ...

Lexo më shumë...

Durrës, më 19 Mars 2011 - Inaugurohet rikonstruksioni i rrugës “Bubq-Ishëm” në Qarkun e Durrësit

Ditën e shtunë më 19 Mars, Kryeministri Berisha inauguroi përfundimin e punimeve civile për rikonstruksionin e rrugës “Bubq-Ishëm” në Qarkun e Durrësit. ...

Lexo më shumë...

Fier, më 12 Mars 2011 - Kryhet ceremonia e përfundimit të punimeve për rikonstruksionin e segmenteve rrugore “Strum-Qafa e Marinzës” dhe “Sheq - Marinzë” në Qarkun e Fierit

Ditën e shtunë me 12 Mars, Kryeministri Berisha inauguroi përfundimin e punimeve civile për rikonstruksionin e segmenteve rrugore dytësore “Strum - Qafa e Marinzës” dhe “Sheq - Marinzë” ...

Lexo më shumë...

Tiranë më, 9 Mars 2011 - Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit miraton buxhetin për vitin 2011.

Ditën e martë, datë 8 Mars, ora 12.00 u mbajt mbledhja e Këshillit Drejtues të FSHZH-së nën drejtimin e Z. Genc Pollo, Ministër për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit e të Komunikimit ...

Lexo më shumë...

Tiranë më, 2 Mars 2011 - Hapen ofertat për kontratat e punëve civile për rikonstruksionin e 11 segmenteve rrugore.

Hapen ofertat për kontratat e punëve civile për rikonstruksionin e 11 segmenteve rrugore në kuadër të Programit të Rrugëve Dytësore dhe Lokale ...

Lexo më shumë...

Tiranë më, 3 Shkurt 2011 - Rruga Ballsh – Aranitas përfundon rikonstruksionin e saj.

Zona rurale e Mallakastrës ka përfituar së fundmi nga rikonstruksioni i rrugës Ballsh-Aranitas investim i realizuar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit ...

Lexo më shumë...

Tiranë më, 25 Janar 2011 - Përfundojnë me sukses punimet e segmentit rrugor Bubq-Ishëm.

Pothuajse  çdo muaj janë duke përfunduar  punime civile për segmente rrugore që po realizohen  nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit në të gjithë qarqet e Shqipërisë ...

Lexo më shumë...