Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërise
Kontakt
Info & Lajme
Faqja Kryesore > Info & Lajme > Lajme > Arkivi i Lajmeve 2010

Arkivi i Lajmeve 2010


Shkodër, 17 Dhjetor 2010 - Aktivitet artistik për fëmijët e Shkollës 9 vjeēare "Salo Halili" me kontributin e punonjësve të Fondit Shqiptar të Zhvillimit.

Ditën e Premte, datë 17 Dhjetor, u organizua në shkollën 9 vjeēare “Salo Halili” në qytetin e Shkodrës, një aktivitet artistik ...

Lexo më shumë...

Tiranë, 30 Nëntor 2010 - Fondi Shqiptar i Zhvillimit merr pjesë në Panairin e Biznesit “KLIK EXPO KLIK”.

Nga data 25-30 Nėntor u organizua nė Tiranė nga “KLIK EXPO GROUP”,  Panairi i 17-tė i biznesit ...

Lexo më shumë...

Lezhë, 19 Nëntor 2010 - Programi i Rrugëve Dytësore dhe Lokale në shërbim të banorëve të Kallmetit”.

Komuna Kallmet, ditën e premte datë 19 Nëntor, 2010, nga ora 10.30 – 12.00, organizoi në qendrën e Komunës aktivitetin : “Programi i Rrugëve Dytësore dhe Lokale në shërbim të banorëve të Kallmetit” ...

Lexo më shumë...

Lezhë-Kallmet, 13 Nëntor 2010 - Inagurohet përfundimi i punimeve të segmentit rrugor “Lezhë-Kallmet-Nënshat-Vau i Dejës”.

Ditën e shtunë më 13 Nëntor, Kryeministri Berisha vizitoi Komunën Kallmet, në Qarkun e Lezhës për të inaguruar përfundimin e punimeve ...

Lexo më shumë...

Shkodër, 7 Nëntor 2010 - Kryeministri Berisha inaguron një sërë investimesh publike në Komunën e Postribës, Shkodër.

Kryeministri Berisha gjatë vizitës së tij dy ditore në Rrethin e Shkodrës përuroi përfundimin e një sërë investimesh publike në Komunën e Postribës...

Lexo më shumë...

Sarandë & Përmet më, 10 Tetor 2010 - Inagurohen Segmentet rrugore Xarrë - Pllakë - Çuke në rrethin e Sarandës si dhe Rikonstruksioni i rrugës së Benjës në rrethin e Përmetit.

Ditën e dielë datë 10 Tetor 2010 gjatë vizitës në jug të Shqipërise, Kryeministri Berisha kreu inagurimin e rikonstruksionit ...

Lexo më shumë...

Gjirokastër, 10 tetor 2010 - Inagurohet Segmenti rrugor Valare-Erind në rrethin e Gjirokastrës.

Ditën e diele date 10 Tetor 2010 gjatë një vizite në jug te Shqiperisë, KryeMinistëri Berisha kreu inagurimin e rruges Valare Erind në rrethin e Gjirokastrës ...

Lexo më shumë...

Tiranë, 4 Tetor 2010 - Trainim për plotësimin e listë-kontrollit për Planin e Menaxhimit të Mjedisit dhe Planin e Menaxhimit të Trafikut në kuadrin e Programit për Përmirësimin e Rrugëve Dytësore dhe Lokale.

Sot më datë 04.10.2010 në ambientet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit u zhvillua një trajnim i organizuar nga Njësia e Mjedisit pranë Departamentit të Infrastrukturës ...

Lexo më shumë...

Tiranë, 2 Tetor 2010 - Fillojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës Shkallë-Shëngjergj në rrethin e Tiranës.

Ditën e shtunë me datë 2 Tetor 2010, në fshatin Shëngjergj të qytetit të Tiranës, KryeMinistëri Berisha përuroi fillimin e punimeve për rikonstruksionin e rrugës Shkall Shëngjergj ...

Lexo më shumë...

Tiranë, 30 Shtator 2010 - Prfundojnë punimet për rikonstruksionin e shtatë segmenteve rrugore.

Gjatë muajve Gusht - Shtator kompanitë e kontraktuara nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit përfunduan punimet për rikonstruksionin e shtatë segmenteve rrugore ...

Lexo më shumë...

Tiranë 24 Shtator 2010 - Kuvendi i Shqipërisë ratifikon marrëveshjet e Huasë me Bankën Europiane të Investimeve dhe Bankën Islamike për Zhvillim.

Gjatë muajit Shtator, Kuvendi i Shqipëris në seancë plenare miratoi ratifikimin e një sërë marrveshjesh për dhënie kredie në kuadër të Programit të rrugëve dytësore që po zbatohet në Shqipëri nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit....

Lexo më shumë...

Tiranë, 22 Shtator 2010 - FSHZH vazhdon trajnimet në Qarqe për mirmbajtjen e rrugëve rajonale e lokale.

Në kuadër të projektit përmirësimi rrugëve dytësore e Lokale, Fondi Shqiptar i Zhvillimit po vijon trajnimet...

Lexo më shumë...

Tiranë, 17 Shtator 2010 - Nënshkruhet Marrveshja e Bashkëpunimit midis FSHZH dhe Përfaqsuesve të Rajonit të Zadrimës.

Sot me dat 17.09.2010 në ambientet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis FSHZH dhe Shoqatës Ndërkomunalja e Zadrims....

Lexo më shumë...

Fier 4 Shtator 2010 - Kryeministri Berisha inaguron rikonstruksionin e rrugës së fshatit Darzezë dhe asfaltimin e rrugës Hoxhar Darzezë.

Kryeministri Berisha inaguroi Ditën e shtunë asfaltimin e rrugës Hoxhar Darzezë dhe rikonstruksionin e rrugës s fshatit Darzezë....

Lexo më shumë...

Tiranë-Petrelë 24 Gusht 2010 - Kryeministri Berisha inaguron sistemim-asfaltimin e rrugës së Petrelës.

Dje pasdite Kryeministri Berisha inaguroi rikonstruksionin e rrugës Petrel. Të pranishëm në këtë inagurim ishin përfaqësues...

Lexo më shumë...

Tiranë 5, Gusht 2010 - Takim informues mbi shërbimet e konsulencës për hartimin e projekteve të detajuara inxhinierike, përgatitjen e dokumentave të tenderit nga konsulentët projektues të përzgjedhur për projektet e rrugëve dytësore dhe lokale të financuara nga IDB (Banka Islamike për Zhvillim), EIB (Banka Europiane për Investime) dhe KFW.

Ditët e fundit në zyrat qendrore të FSHZH-se u zhvilluan dy takime informuese me perfaqesuesit e dhjetë (10) kompanive të konsulences...

Lexo më shumë...

Tiranë, 25 Qershor 2010 - Kryeministri Berisha merr pjesë në demonstrimin e teknologjive të reja për ndërtimin e rrugëve rurale në Bërxull, Tiranë.

Kryeministri Berisha ditën e premte, mori pjesë në demonstrimin e teknologjive të reja nga firma Delia Construction dhe Wirtgen Group...

Lexo më shumë...

Tiranë, 4 Qershor/ATSH - Nënshkruhet marrëveshja prej 50 milion EURO me Bei-N për financimin e Rrugëve Rurale.

Banka Europiane e Investimeve (BEI) do të financoj 50 milion euro për ndërtimin e rrugëve dytësore dhe rurale në Shqipëri...

Lexo më shumë...

Shkodër, Gurë i Zi, më 1.06.2010 - Qendra Komunitare Gurë i Zi organizoi në ambjentet e saj festimin e "Ditës Kulturore".

Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin autoritete të Qarkut Shkodër, përfaqësues të Drejtorisë Arsimore të rrethit, nxënës dhe mësues të shkollave 9-vjeçare...

Lexo më shumë...

Bulgarec, Korçë më 31.05.2010 - Qendra Komunitare Bulgarec organizon aktivitetin me temë: "Të drejtat e fëmijëve, mësojini ato. Kërkojini ato. Mbrojini ato!"

Qendra Komunitare Bulgarec, Ditën e hënë datë 31 Maj, 2010, nga ora 11.00 12.30, organizoi në ambjentet e saj aktivitetin me temë Të drejtat e fëmijëve...

Lexo më shumë...

Berat, 28.05.2010 - Kryeministri Berisha përuron përfundimin e rrugës Ura e Goricës-Mbreshtan dhe fillimin e punimeve për rrugën Mbreshtan-Sinjë.

Gjatë vizitës së tij të radhës në rrethin e Beratit, Kryeministri Berisha përuroi ditën e premte përfundimin e punimeve për rrugën Ura e Goricës-Mbreshtan dhe fillimin e punimeve për rrugën Mbreshtan-Sinjë...

Lexo më shumë...

Lezhë, Shënkoll më 27.05.2010 - Qendra Komunitare Shënkoll organizon "Ditën Kulturore".

Qendra Komunitare Shënkollë, Ditën e enjte datë 27 Maj, 2010, nga ora 10.00 12.30, organizoi në ambjentet e saj festimin e Ditës Kulturore....

Lexo më shumë...

Fier, Topojë më 21.05.2010 - Qendra Komunitare Seman feston "Ditën Kulturore".

Qendra Komunitare Seman, Ditën e premte datë 21 Maj, 2010, nga ora 10.00 - 12.30, organizoi në ambjentet e saj festimin e Ditës Kulturore...

Lexo më shumë...

Gërdec - Vorë, 14 Maj 2010 - Organizohet "Dita e Donatorëve" nga Shkolla 9 Vjeçare "Gërdec".

Sot, në Shkollen 9-të Vjecare Gërdec, vetem pak kilometra larg qytezës së Vorës u organizua aktiviteti Dita e Donatorëve...

Lexo më shumë...

Tiranë, 14 Maj 2010 - Organizohet seminari me temë "Menaxhimi i cilësisë & sistemet e monitorimit të projekteve" nga Kompania Egnatia Odos S.A.

Në datat 13 - 14 Maj 2010, pranë mjediseve të FSHZH-s u organizua seminari me temë Menaxhimi i cilësisë & sistemet e monitorimit të projekteve...

Lexo më shumë...

Prishtinë, 13 Maj 2010 - Nënshkruhet Marrëveshja për lëvrimin e fondeve të akorduara Komunës së Gracanicës nga Qeveria Shqiptare

Ditën e enjte më 13 Maj në hotelin Vikëtoria në Prishtin, u nënshkrua Marrëveshja për lëvrimin e fondeve të akorduara Komunës së Granicës nga Qeveria Shqiptare...

Lexo më shumë...

Tiranë, më, 26 prill 2010 - Jepen kontratat për fillimin e punës për Projektim - Supervizimin e Ujësjellësave rurale në 3 Qarqet veriore te Shqipërise

Në kuadër të programit: Furnizimi me uje i zonave rurale, sot, më datë 26 prill 2010, pranë ambjenteve të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, u zhvillua ceremonia për dhënien e kontratave të fillimit të punës per....

Lexo më shumë...

Tiranë më, 21 prill 2010 - Departamenti i Zhvillimit Rajonal fillon ciklin e trajnimeve për Komunat përfituese të Projektit "Punët në Komunitet III" Mbështetje për shnëdrrimin e Planeve të Zhvillimit Lokal në Instrumente konkrete zhvillimi

Në kuadrin e projektit Punët në Komunitet III, Departamenti i Zhvillimit Rajonal ka asistuar 16 komuna duke ofruar asistence teknike në formnë e hartimit të PZHL-ve (Planeve te Zhvillimit Lokal) ose planeve të tjera sektoriale si dhe investime në infrastrukturë....

Lexo më shumë...

Berat, 20 Prill 2010 - Vazhdojnë konsultimet me publikun në lidhje me ndikimin në mjedis të rrugëve

Në datën 16 Prill 2010, në Qarkun e Beratit, u kryen disa takime me publikun për të prezantuar e diskutuar raportin e vleresimit të ndikimit në mjedis të rrugeve Mbrakull-Kapinove të komunes Vertop dhe Pronovik-Novaj të komunes Bogove të Qarkut Berat...

Lexo më shumë...

Firmoset Marreveshja e Huase për investim paralel në Programin e "Rrugëve Dytësore dhe Lokale"

Në datat 13 - 14 Mars 2009 një delegacion shqiptar me përfaqësues nga Ministria e Financave dhe FSHZH, i kryesuar nga...

Lexo më shumë...

19 Shkurt, 2010 - Rezultatet e tenderimit për disa nënprojekte të programit "Rrugët dytësore dhe lokale"

Njoftim për Dhënie Kontrate...

Lexo më shumë...

Tiranë, më 12 Shkurt 2010 - Qeveria Shqiptare do të ndihmoje me projekte infrastrukture Komunen Gracanice të Republikës së Kosovës

Një grup pune nga Këshilli i Ministrave dhe Fondi Shqiptar i Zhvillimit zhvilluan një takim pune në komunën e Gracanicës të Republikës së Kosovës...

Lexo më shumë...

Tiranë, më 11 Shkurt 2010 - FSHZH trajnon Qarqet për mirëmbajtjen e rrugëve rajonale e lokale

Në kuadër të projektit Rrugët Dytësore e Lokale, Fondi Shqiptar i Zhvillimit po vijon trainimet në 12 Qarqet e Shqipërisë për mirmbajtjen e rrjetit rrugor të rrugëve rurale...

Lexo më shumë...

Tiranë, më 1 Shkurt 2010 - Stafi i Fondit Shqiptar të Zhvillimit i është bashkuar nismës së Qeverisë Shqiptare për të ndihmuar financiarisht zonat e përmbytura të Shkodrës.

Stafi i Fondit Shqiptar të Zhvillimit i është bashkuar nismës së Qeverisë Shqiptare për të ndihmuar financiarisht zonat e përmbytura të Shkodrës...

Lexo më shumë...

27 Janar 2010 - Përfundojnë negocimet për kredinë e BERZH mbi projektin Rrugët Dytësore dhe Lokale

Në datat 21 dhe 22 Janar një delegacion i Ministrisë së Financave dhe Fondit Shqiptar të Zhvillimit, i kryesuar nga Zv. Ministri i Financave z. Nezir Haldeda ishte në zyrat qëndrore të Bankës Evropiane për Rindërtim e Zhvillim...

Lexo më shumë...


Tiranë, më 16/01/2010 - Vizitë e Zëvendës Presidentit të Bankës Botërore për Evropën dhe Azin Qendrore Z. Philippe Le Hourou

Zëvendsë Presidenti i ri i Bankës Botërore për Evropën dhe Azin Qendrore Z. Philippe Le Hourou kreu vizitn e tij të parë zyrtare në Shqipri ne datat 12-16 Janar...

Lexo më shumë...

26 Janar, 2010 - Rezultatet e tenderimit për disa nënprojekte të programit "Rrugët dytësore dhe lokale"

Njoftim për Fitim Kontrate...

Lexo më shumë...


Tiranë, më 16/01/2010 - Miratohet buxheti vjetor për investimet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit

Ditën e premte datë 15 Janar 2010 u zhvillua mbledhja e radhës e Keshillit Drejtues të Fondit Shqiptar të Zhvillimit...

Lexo më shumë...