Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërise
Kontakt
Info & Lajme
Faqja Kryesore > Info & Lajme > Lajme > Arkivi i Lajmeve 2009

Arkivi i Lajmeve 2009


23 Shkurt 09 – Perfundojne me sukses "Panairet e Ideve" ne komunen Tregan Elbasan

Në datën 23 shkurt 2009, në komunën Tregan-Elbasan përfundoi me sukses organizimi i Panaireve të Ideve në kuader të projektit: "Planifikimi me Pjesemarrje i Zhvillimit Lokal" i financuar...

Lexo më shumë...

Analiza vjetore e Fondit Shqiptar të Zhvillimit për vitin 2008

Fondi Shqiptar i Zhvillimit me datat 27-28 Shkurt organizoi analizën vjetore për aktivitetin e kryer gjatë vitit 2008. Ky aktivitet...

lexo më shumë...

Firmoset Marreveshja e Huasë për investim paralel në Programin e "Rrugëve Dytësore dhe Lokale"

Në datat 13 - 14 Mars 2009 një delegacion shqiptar me përfaqësues nga Ministria e Financave dhe FSHZH, i kryesuar nga...

lexo më shumë...

Fillon zbatimi i programit "Furnizimi me ujë i zonave rurale" financuar nga KfW

Sot më date 26 Mars 2009, pranë ambienteve të Fondit Shqiptar të Zhvillimit u organizua "Workshop"–i një ditor për prezantimin e fazës përgatitore...

lexo më shumë...

1 Prill 2009 - Prezantohet projekti "Rikonstruksioni i rrugës Segmenti nga Tec-i Kryqezimi i Shën Thanasit-Manastir" në komunën Qendër Vlorë

Ky projekt është pjese e programit të Qeverise Shqiptare "Punët në komunitet III" i financuar nga Banka e Keshillit të Europës (CEB), me nje vlerë...

lexo më shumë...

11 Maj 2009 - Vazhdojnë punimet në disa prej nën-projekteve të Programit "Përmireësimi i Rrugëve Dytësore e Lokale" financuar nga Banka Botërore

Programi "Përmiresimi i Rrugëve Dytësore e Lokale" është një program i qeverisë shqiptare i cili synon përmirësimin e aksesit në shërbimet...

lexo më shumë...

Tiranë, 28 Maj 2009 - Firmoset kontrata e punimeve për rikonstruksionin e rrugës "Ura e Gorricës - Mbreshtan"

Sot, në zyrat qendrore të Fondit Shqiptar të Zhvillimit u firmos kontrata e punimeve për rikonstruksionin e rrugës "Ura e Gorricës - Mbreshtan". Kontrata u firmos...

lexo më shumë...

29 Maj 2009 - Rikonstruksioni i rrugës këmbësore turistike "Ura e Mesit" - Postribe, projekti i radhës që do të zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit

Ditën e enjte në komunën Postribe - Shkodër, u be prezantimi i projektit Rikonstruksioni i rrugës këmbesore turistike "Ura e Mesit" projekt i cili...

lexo më shumë...

Tiranë, 2 Qershor 2009 - Firmoset kontrata e punimeve për rikonstruksionin e rrugës "Erind - Valare"

Sot, në zyrat qendrore të Fondit Shqiptar te Zhvillimit u firmos kontrata e punimeve për rikonstruksionin e rrugës "Erind - Valare". Kontrata u firmos...

lexo më shumë...

Tirane, 3 Qershor 2009 - Punët në Komunitetin III - Njësia e Planeve të Zhvillimit Lokal

Projekti ka si qëllim të nxisë zhvillimin social ekonomik të zonave rurale te vendit, të cilat kanë potenciale teë zhvillimit ekonomik...

lexo më shumë...

Tiranë, 8 Qershor 2009 - Në FSHZH, prezantohen disa Plane Zhvillimi per disa komuna te Shqiperise

Më date 4 - 5 Qershor ne zyrat e FSHZH-se, me pjesemarrje të stafit të disa NJQV-ve u prezantuan disa plane zhvillimi të përgatitur nga konsulente...

lexo më shumë...

Vlorë, 16 Qershor 2009 - Nis asfaltimi i rruges së Zvërnecit

Fondi Shqiptar i Zhvillimit në kuadër të projektit "Punët në Komunitet III" i financuar nga Banka e Këshillit të Evropës (CEB) filloi...

lexo më shumë...

17 Qershor 2009 - Përfundon trajnimi i shkolles së verës për Monitorimin dhe Vleresimin nga Universiteti i Bolonjës- Itali

Në datat, 8 - 13 Qershor 2009, Universiteti i Bolonjes, dhe Qendra për Zhvillim Nderkombetar ne ITALI, organizuan shkollen e verës, me temë...

lexo më shumë...

Shkodër, 09 Korrik 2009 - Drejt përfundimit rikonstruksioni i rrugës së Kalase së Drishtit

Kalaja e Drishtit, mban statusin "Monument Kulture" që nga viti 1948, është një nga monumentet e rëndesishme të Shkodrës i piketuar...

lexo më shumë...

Seminar dy ditor mbi "Menaxhimin dhe Administrimin e kontratave FIDIC"

Në datat 20-21 Korrik 2009 në ambjentet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit, u organizua seminari me teme...

lexo më shumë...

Tiranë, 24 Shtator 2009 - Vazhdojnë intensivisht punimet për projektin "Rikonstruksioni i rrugës Ura e Farkes - Qendër Fshat"

Eshte Banka Boterore se bashku me mbështetjen e Qeverise Shqiptare dhe Fondin Shqiptar te Zhvillimit qe po bëjnë...

lexo më shumë...

Tropojë, 30 Shtator 2009 - Fondit Shqiptar të Zhvillimit i jepet "Certifikate Mirenjohje" nga Komuna Margegaj- Tropoje

30 Shtator 2009 - Komuna Margegaj Tropoje nëpërmjet Keshillit teë Komunes i dorezoi Fondit Shqiptar të Zhvillimit "Ceritifikaten e Mirenjohjes" me motivacionin...

lexo më shumë...

Tiranë, 2 Tetor 2009 - Shpërndahen certifikatat e trajnimeve për stafin teknik të Departamentit të Infrastruktures pranë FSHZH-se

Sot, në ambjentet e Fondit Shqiptar te Zhvillimit u bë shpërnadarja e certifikatave të trajnimit të kryer në korrik të këtij viti...

lexo më shumë...

17 - 24 Tetor 2009 Greqi - Zhvillohet Study-Tour ne Greqi me punonjës të FSHZH-se

Ne datat 17-24 Tetor nje grup inspektoresh teknik nga FSHZH, kryen nje vizite për shkëmbim ekperiencash ne vendin fqinj...

lexo më shumë...

Paris, 2-5 Nentor 2009

Gjate datave 2-5 Nentor 2009 nje grup specialistesh nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit si dhe ndertues nga sektori privat shqiptar i ndertimit...

lexo më shumë...

Kurbin, 24 Nentor 2009 - Kryeministri Berisha përuroi përfundimin e rikonstruksionit të rrugës Fushe Milot-Gurrez

Dje pasdite Kryeministri Berisha përuroi përfundimin e rikonstruksionit e rrugës Fushe Milot-Gurrez, në rrethin e Kurbinit, investim me vlerë...

lexo më shumë...

Tirane, 24-26 Nentor 2009 - Firmoset marreveshja paraprake e investimit midis FSHZH-se dhe komunave fituese per "Programin e Ujesjellesve Rural"

Ne kuader te marreveshjes se Financimit nga Qeveria Gjermane nepermjet KfW per projektin "Programin e Ujesjellesve Rural", FSHZH shpalli...

lexo më shumë...

Tiranë, 10 dhjetor 2009 - BERZH angazhohet për financimin e Projektit "Permiresimi i Rrugeve Dytesore e Lokale ne Shqiperi"

BERZH (Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim) është duke shqyrtuar mundeësine e financimit të rehabilitimit te 500 km te rrjetit...

lexo më shumë...

Punonjësit e Fondit Shqiptar të Zhvillimit në ndihme të fëmijeve talasemik

Të hënën më datë 15 Dhjetor punonjësit e Fondit Shqiptar te Zhvillimit, ju pergjigjen vullnetarisht fushates se Kryqit te Kuq me moton...

lexo më shumë...