Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërise
Kontakt
Info & Lajme
Faqja Kryesore > Info & Lajme > Lajme > Arkivi i Lajmeve 2008

Arkivi i Lajmeve 2008


Miratohet Kredia e Bankës Botërore, për Projektin e Rrugëve Dytësore dhe Lokale në Shqipëri

Banka Botrore miratoi dje një kredi prej 20 milion dollarsh për Projektin e Rrugëve Dytësore dhe Lokale në Shqipëri...

lexo më shumë...

Qeveria Shqiptare dhe Banka Botërore Nënshkruajn Tri Marrëveshje Kredie

Sot Shqipëria dhe Banka Botërore firmosn tri marrëveshje kredie për projekte në shumn totale prej 64.5 milon dollarsh...

lexo më shumë...

Takim me Ndërtuesit për projektin: "Përmirsimi i Rrugëve Dytësore e Lokale te Shqipëris"

Fondi Shqiptar i Zhvillimit, Agjenci implementuese e Qeverisë Shqiptare, në bashkëpunim me Bankën Botërore, organizoi...

lexo më shumë...

Ratifikohet Marrveshja për Kredinë e Projektit:"Rrugët Dytësore e Lokale";

Ratifikohet Marreveshja për Kredine e Projektit:"Rrugët Dytësore e Lokale", nga Parlamenti Shqiptar në sesionin parlamentar të ditës...

lexo më shumë...

Përfundojnë punimet e disa nënprojekteve të infrastrukturës

Gjatë muajit Gusht kanë përfunduar punimet për disa objekte social-ekonomike të implementuara nga FSHZH me fonde të Bankës...

lexo më shumë...

16 Komuna të Shqiperisë ne takimin prezantues "Punët në Komunitet III"

Sot më date 3 Tetor 08 në ambjentet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit u organizua një takim prezantues I projektit "Punët në Komunitet III&qout; financuar...

lexo më shumë...

FSHZH prezanton në Komunën Kutalli-Berat, projektin: "Rikonstruksioni i rrugës Kutalli-Stamatice-Gorican" financuar nga Banka e Këshillit te Europës (CEB)

Sot, ne mbledhjen e Keshillit te komunes Kutalli- Berat, u prezantua projekti: "Rikonstruksion i rruges Kutalli-Stamatice-Gorican". Ky projekt...

lexo më shumë...

Nënshkruhet Kontrata e Marëveshjes së Huasë dhe Projektit për fazën e dytë të "Programit të Furnizimit me Uje të Zonave Rurale"

Nenshkruhet Kontrata e Mareveshjes se Huase dhe Projektit për fazën e dytë të "Programit të Furnizimit me Uje të Zonave Rurale". Eshtë Fondi Shqiptar i Zhvillimit agjensia që do të implementoje...

lexo më shumë...