Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërise
Kontakt
Info & Lajme
Faqja Kryesore > Info & Lajme > Lajme > Arkivi i Lajmeve 2007

Arkivi i Lajmeve 2007


Vizitë në terren e misionit të Bankës Botërore

Më datë 15/02/2007 një mision i Bankës Botërore i përbëre nga Z. Nadir Mohammed (Albania Country Manager), Radhika Srinivasan (Task Team Leader), Drita Dade (Project Officer), Paul Dean (Consultant Engineer) së bashku me Drejtorin Ekzekutiv të FSHZH-së, Z. Benet Beci,...

lexo më shumë...

Inagurimi i objektit "Rikonstruksion i rrugës Berdice @#150; Mali Hebaj"

Në datë 18/04/2007 në fshatin Berdice u be inagurimi i objektit "Rikonstruksion i rrugës Bërdice Mali Hebaj", i mundësuar nga IDA...

lexo më shumë...

Përfundon rikonstruksioni i zyrave të FSHZH-s

Duke nisur nga muaji Maj stafi i FSHZH-s është duke zhvilluar aktivitetin në zyra te rikonstrukruara. Me 30-04-2007 Përfundoi rikonstruksioni i zyrave te FSHZH-se...

lexo më shumë...

Grantet konkuruese 2007

Fondi Shqiptar i zhvillimit është przgjedhur nga Qeveria Shqiptare si konsulent teknik për grantet konkuruese. Duke filluar nga viti 2005,...

lexo më shumë...

Seminar i stafit të FSHZH-s në Mal t Zi

Në datat 28-30 Qershor stafi i i FSHZH-se zhvilloi një seminar në Mal te zi. Ditën e parë, gjatë udhtimit për ne Mal te Zi, u benë vizita ne 2 objekte të sapo prfunduara, te realizuara me fondet e IDA-s dhe te Qeverisë Shqiptare...

lexo më shumë...

Inaugurohet stadiumi i ri i Qytetit te Pukës

Më datë 10 Korrik 2007, bashkia e Pukës organizoi një aktivitet sportiv-kulturor me rastin e inaugurimit të stadiumit të këtij qyteti. Ky stadium u realizua nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit me fonde t KfW-s Gjermane dhe të programit CARDS të Bashkimit Evropian...

lexo më shumë...

Konferenca "Dimension i ri për një zhvillim të qëndrueshm"

Fondi Shqiptar i Zhvillimit në bashkëpunim me Bankën Botërore organizoi më datë 30 Tetor 2007, konferencën "Dimension i ri për një Zhvillim të Qëndrueshm". Konferenca prezantoi punën e kryer nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe ...

lexo më shumë...

Fillon projekti i ri "përmirësimi i menaxhimit dhe kushteve të rrugëve dytësore dhe lokale"

Fondi Shqiptar i Zhvillimit në bashkëpunim me Bankën Botërore organizoi një konferencë shtypi me qëllim shpalljen e fillimit të projektit të rrugëve dytësore dhe Lokale...

lexo më shumë...