Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërise
Kontakt
Info & Lajme

Foto Galeri | Video Galeri

Fondi Shqiptar i Zhvillimit në zbatimin e misionit të tij si një agjenci zhvillimi ka pasur besimin, bashkëpunimin dhe partneritetin e organizmave të mëdhenj financiarë ndërkombëtarë të cilët kanë kontribuar jo vetëm duke ofruar mbështetjen financiare por duke transmetuar edhe njohuritë dhe praktikat e tyre më të mira për zbatimin e projekteve të infrastrukturës me financim ndërkombëtar.