Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërisë
Kontakt
Info & Lajme

Lajme


20 Prill 2018

FSHZH i bashkohet nismës së BB për promovimin e barazisë gjinore në fushën e transportit

Për më shumë informacion kliko këtu

19 Prill 2018

Shqipëria dhe Kosova nisin bashkëpunimin për rigjallërimin e shtigjeve malore dhe lidhjen me korridorin “Via Dinarica”

Për më shumë informacion kliko këtu

18 Prill 2018

Fondi Shqiptar i Zhvillimit zgjeron bashkëpunimin me qarqet akademike. Nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Kiotos

Për më shumë informacion kliko këtu

17 Prill 2018

Pikat panoramike, model investimi që nxjerr në pah vlerat turistike të vendit dhe pasuron eskperiencën e vizitorëve

Për më shumë informacion kliko këtu

12 Prill 2018

Dy skema të reja ujësjellësish për 5 fshatra të bregdetit të jugut.
FSHZH zhvillon konsultime me banorët përfitues

Për më shumë informacion kliko këtu

5 Prill 2018

Panairi Mesdhetar i Turizmit për turistët, por edhe për investitorët

Për më shumë informacion kliko këtu

4 Prill 2018

FSHZH dhe Fakulteti i Arkitekturës e Urbanistikës bashkëpunim me interes të përbashkët

Për më shumë informacion kliko këtu

23 Shkurt 2018

Projekte të integruara për zhvillim afatgjatë dhe të qëndrueshëm të Beratit

Për më shumë informacion kliko këtu

19 Shkurt 2018

Misioni Italian i Biznesit - Fondi Shqiptar i Zhvillimit prezanton mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen

Për më shumë informacion kliko këtu

8 Shkurt 2018

Projekti “Rrugët Lidhëse Rajonale e Lokale në Shqipëri”- FSHZH organizon sesion konsultativ mbi komponentin mjedisor dhe social

Për më shumë informacion kliko këtu

29 Janar 2018

“Rehabilitimi i Zones Qafa e Pazarit”, Gjirokastër

Për më shumë informacion kliko këtu

11 Dhjetor 2017

KKT miraton planin për zhvillimin e Alpeve. Prezantohet paketa e investimeve për Shkodrën turistike

Për më shumë informacion kliko këtu

1 Dhjetor 2017

Veprat e artit në Lungomare, FSHZH jep çmimin e dytë për artistin Joni Kraja

Për më shumë informacion kliko këtu

16 Nentor 2017

Shishtaveci, ndërhyrje të integruara për mundësi të zhvillimi në zonat rurale

Për më shumë informacion kliko këtu

13 Nentor 2017

Zhvillimi i qëndrueshëm i turizmit/ FSHZH vendos bashkëpunimin me projekte homologe në Gjeorgji

Për më shumë informacion kliko këtu

31 Tetor 2017

Rruga e Lumit të Vlorës, korridori i perspektivave të reja për zhvillimin ekonomik të të gjithë rajonit

Për më shumë informacion kliko këtu

28 Gusht 2017

Zhvillim i qëndrueshëm në lartësinë e Alpeve - Intervistë e Drejtorit Ekzekutiv të FSHZH,
z. Benet Beci

Për më shumë informacion kliko këtu

3 Gusht 2017

FSHZH me bëthamë trajnerësh për ujësjellësat ruralë

Për më shumë informacion kliko këtu

Vlorë më, 27 Shtator 2016

Seminar me temë "Interpretimi i Trashëgimisë Kulturore dhe Optimizimi i eksperiencës së vizitorëve"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 3 qershor 2016

Seminar mbi Projektin “Trajnimi i Trajnerëve” në kuadër të Programit të Ujësjellësve Rural – Fondi i investimeve Sociale IV (SIF IV)

Për më shumë informacion kliko këtu

10 maj 2016

Përurohet Muzeu Kombëtar Marubi

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 17 mars 2016

NJOFTIM PËR FILLIMIN E ZBATIMIT TË PROGRAMIT TË UJËSJELLËSVE RURAL III

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 25 shkurt 2016

Fondi Shqiptar i Zhvillimit, partneri pritës në organizmin e Mbledhjes së VI-të të Stafit dhe Komitetit Drejtues të projektit HERA

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 9 shkurt 2016

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit miraton buxhetin për vitin 2016

Për më shumë informacion kliko këtu

4 shkurt 2016

Zhvillohet Mbledhja e 1-rë e Bordit të Përbashkët për Zhvillimin Rajonal të Zonës Ndërkufitare Shqipëri - Kosovë

Për më shumë informacion kliko këtu

30 Janar 2016

Vlorë, infrastrukturë e një qyteti mesdhetar turistik

Për më shumë informacion kliko këtu

Vlorë, 12 Janar 2016

Zhvillohet mbledhja mujore për ecurinë e projekteve të infrastrukturës që po zbatohen nga FSHZH në Qytetin e Vlorës

Për më shumë informacion kliko këtu

14 dhjetor 2015

Paketë investimesh për rilindjen urbane të Himarës dhe gjithë Bregut të Jonit

Për më shumë informacion kliko këtu

Vlorë, më 28 Nëntor 2015

Kryeministri Edi Rama inauguron çeljen e zyrës së re rajonale të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, në qytetin e Vlorës

Për më shumë informacion kliko këtu

Gjakovë, më 19 nëntor 2015

Çelet në Gjakovë Zyra Rajonale e FSHZH-së për Zonën Ndërkufitare të Zhvillimit "Shqipëri - Kosovë"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, 28 Tetor 2015

Përfundon brenda nëntorit rikonstruksioni i rrugës së Dajtit

Për më shumë informacion kliko këtu

6 tetor 2015

Vijon me ritme të mira projekti për "Ndërtimin e Rrugëve në Qendër të Fshatit Jergucat" në Gjirokastër

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë,më 24-25 shtator 2015

Fjala përshëndetëse e Z. Beci, në Kongresin e 2-të Ndërkombëtar të Rrugëve në Shqipëri

Për më shumë informacion kliko këtu

27 gusht 2015

Përfundojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës "Toshkëz-Zhelizhan-Mavraj" në bashkinë e Lushnjes

Për më shumë informacion kliko këtu

Kukës, më 27 korrik 2015

Drejt përfundimit ndërtimi i ujësjellësit të fshatit Topojan në Kukës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 14 korrik 2015

Drejt përfundimit ndërtimi i ujësjellësit të fshatrave Bllicë dhe Laçaj në Dibër

Për më shumë informacion kliko këtu

12 Qershor 2015

Vlorë, vija bregdetare nis zbatimi në terren

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 25 maj 2015

Kryeministri Rama inspekton punimet për rikonstruksionin e segmentit rrugor "Çermë Sektor, Tre Urat-Stravec-Gërmenj i Madh, Tre Urat-Autostrada 'Rrogozhinë-Lushnje'"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 18 maj 2015

Takim i punonjësve të Departamentit të Infrastrukturës mbi ecurinë e projekteve në zbatim

Për më shumë informacion kliko këtu

10 maj 2015

Më në fund 24 orë ujë për Dhërmiun turistik

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 6 maj 2015

Drejt përfundimit ujësjellësi i fshatrave Bushkash, Lundër, Kokërdhok dhe qytezës Ulëz, në Rrethin e Burrelit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 20 prill 2015

Njoftim për punime infrastrukturore në segmentin rrugor "Mbikalimi i Kasharit - Mbikalimi i Kamzës"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 15 prill 2015

Ditë e hapur në kuadër të Projektit IPATECH

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 9 prill 2015

Trajnim i stafit të Njësisë së Projekteve Hidroteknike si trajnerë për çështjet teknike dhe tregtare të ujësjellësve ruralë në kuadër të Programit SIFIV

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 3 prill 2015

Tryezë e rrumbullakët për krijimin e sistemeve të qëndrueshme dhe efektive të mirëmbajtjes së rrugëve

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 1 prill 2015

Takim i përbashkët i Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe përfaqësuesve lokalë në zonën kufitare mes Shqipërisë e Malit të Zi

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 30 mars 2015

Komisioni për Integrimin Europian miratoi dy projektligje të rëndësishme për furnizimin me ujë në zonat rurale

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 25 mars 2015

Komisioni për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin miraton dy marrëveshje për financimin e projekteve për furnizimin me ujë të zonave rurale

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 21 mars 2015

Kryeministri Rama inspekton punimet për rehabilitimin e segmentit rrugor "Rrethrrotullimi i Doganës - Mbikalimi Kashar"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 17 mars 2015

Korniza strategjike "Zhvillimi social-ekonomik i zonës Gjakovë – Has – Tropojë" finalizohet për t’u ndarë në mbledhjen e përbashkët të Qeverive, Shqipëri dhe Kosovë

Për më shumë informacion kliko këtu

Shkodër, më 7 mars 2015

Mbahet takimi i parë me grupet e interesit për konceptin muzeografik të Projektit për "Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Kombëtare 'Marubi'"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 3 mars 2015

Rikonstruksion i segmentit rrugor "Lagja 1 Maji-Unaza Himarë", në bashkinë e Himarës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 27 shkurt 2015

Zhvillohet takimi i katërt i Bordit Ndërkufitar të Projektit MONTEAL

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 25 shkurt 2015

Përfundon mbjellja e fidanëve për pyllëzimin e zonës së Makareshit në Krastë të Krujës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 20 shkurt 2015

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit miraton buxhetin për vitin 2015

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 9 shkurt 2015

Ndërtimi i Ujësjellësit të Fshatit Dhërmi

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 31 janar 2015

Kryeministri Rama inspekton punimet e Projektit “Rehabilitimi dhe Gjelbërimi i Bregut të Liqenit të Ohrit”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 28 janar 2015

Ambasadori i Shtetit të Kuvajtit në Shqipëri, Najeeb Abdulrahman Al-Bader u takua me Drejtorin Ekzekutiv të Fondit Shqiptar të Zhvillimit në ambientet e FSHZH-së në Tiranë

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 14 janar 2015

Ura e Goricës tashmë e restauruar

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 23 dhjetor 2014

FSHZH zhvillon konsultimin me publikun për ndërtimin e dy ujësjellësve në Bashkinë Himarë

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 dhjetor 2014

Bordi Ndërkufitar i Projektit MONTEAL zhvillon në Shkodër takimin e radhës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 1 dhjetor 2014

Kryeministri Rama inspekton punimet për rikonstruksionin e rrugës “Kthesa e Qarrit - Bishan - Poro - Pish Poro - Bregdet”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 27 nëntor 2014

IPATECH merr pjesë në Panairin “Tirana International Fair”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 27 nëntor 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit sjell në fokus çështjen e mirëmbajtjes së rrugëve

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 5 nëntor 2014

Kryeministri Rama inspekton ecurinë e projekteve për zhvillimin e turizmit në Malësinë e Kelmendit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 28 tetor 2014

Zhvillimi i turizmit mes sfidave dhe mundësive.
Intervistë e Drejtorit Ekzekutiv të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Benet Beci, për Agjencinë Telegrafike Shqiptare

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 24 tetor 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka filluar këto ditë punimet për zbatimin e Projektit "Rehabilitimi i Segmentit Rrethrrotullimi i Doganës - Mbikalimi i Kasharit."

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 13 tetor 2014

Departamenti i Infrastrukturës organizon analizën 9-mujore të punës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 12 tetor 2014

Kryeministri Rama dhe Z. Beci inspektojnë punimet për restaurimin e Urës së Goricës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 10 tetor 2014

Investimet në qarkun e Shkodrës, ky është vetëm fillimi

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 8 tetor 2014

Kryeministri Rama inspekton punimet për rindërtimin e mbikalimit të Shkozetit, dhe rehabilitimin e përmasës së gjelbër përgjatë segmentit “Durrës Plepa-Hyrje Vlorë”

Për më shumë informacion kliko këtu

8 Tetor 2014

Përfundon rikonstruksioni i rrugës “Rruga Nacionale - Dajç” në Rrethin e Shkodrës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 Tetor 2014

Rehabilitimi i rrugës hyrëse të kryeqytetit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 26 shtator 2014

FSHZH organizon një udhëtim studimor në Gjirokastër në kuadër të projektit HERA

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 22 shtator 2014

Modernizim sistemit të ndriçimit të rrugëve të vendit

Për më shumë informacion kliko këtu

19 shtator 2014

Drejt finalizimit rikonstruksioni i rrugës "Bogë Qafë Thore", në komunën Shkrel të Malësisë së Madhe

Për më shumë informacion kliko këtu

10 shtator 2014

Drejt përfundimit rikonstruksioni i rrugës "Farkë - Rruga e Elbasanit"

Për më shumë informacion kliko këtu

4 shtator 2014

Përfundon rikonstruksioni i rrugës "Lushnje - Hysgjokaj"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tamare - Kelmend, 24 gusht 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit, përmes projektit Monteal, mbështet Festën e Hënës së Plotë në fshatin Tamare

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 20 gusht 2014

Peleshi: Më shumë fonde dhe ekspertizë për njësitë e reja vendore

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 18 gusht 2014

Kryeministri Rama vizitoi në fundjavë fshatrat e Bregut, Dhërmiun e Borshin

Për më shumë informacion kliko këtu

5 gusht 2014

Prezantim Publik i Projektit të Zbatimit për Vijën Bregdetare të Vlorës

Për më shumë informacion kliko këtu

Elbasan, më 1 gusht 2014

Inaugurohet përfundimi i punimeve në rrugën “Balëz-Letan”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 30 korrik 2014

Z. Peleshi dhe Z. Çuçi marrin pjesë në inaugurimin e përfundimit të punimeve për rikonstruksionin e rrugës "Pezë e Madhe - Pezë e Vogël"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 25 korrik 2014

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit zhvillon mbledhjen e radhës për vitin 2014

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 25 korrik 2014

Takim mbi furnizimin me ujë të pijshëm të Sarandës dhe zonave në periferi të saj

Për më shumë informacion kliko këtu

23 korrik 2014

Përfundon rikonstruksioni i rrugës "Peshkopi-Ushtëlenxë"

Për më shumë informacion kliko këtu

18 korrik 2014

Nëpër rrugën e re "Llongo-Koshovicë"

Për më shumë informacion kliko këtu

11 korrik 2014

Përfundojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës Vorë - Kuç

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 4 korrik 2014

Rruga që lidh Matin dhe Mirditën drejt përfundimit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 26 qershor 2014

Takim i bordit ndërkufitar për hartimin e planit të zhvillimit në kuadër të projektit Monteal

Për më shumë informacion kliko këtu

26 qershor 2014

Nëpër rrugën e re "Grekan-Dëshiran-Vlashuk"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 16 qershor 2014

FSHZH merr pjesë në Panairin e Parë Ndërkombëtar të Makinerive Bujqësore për Europën Juglindore

Për më shumë informacion kliko këtu

13 qershor 2014

Nëpër rrugën e re "Gostimë-Gjyrale-Belsh"

Për më shumë informacion kliko këtu

3 qershor 2014

15000 banorë të Bashkisë Kamëz dhe Komunës Bërxullë, në Rrethin e Tiranës tashmë kanë akses në një rrugë të asfaltuar sipas parametrave bashkëkohorë

Për më shumë informacion kliko këtu

7 maj 2014

Krijimi i sinergjive të përbashkëta zhvillimi. Takimi i përbashkët i përfaqësuesve të autoriteteve lokale të brezit kufitar Shqipëri-Kosovë

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 maj 2014

Intervistë e Z. Benet Beci, Drejtor Ekzekutiv i Fondit Shqiptar të Zhvillimit, për Gazetën “Telegraf”, mbi rikonstruksionin e rrugës “Pezë e Madhe-Pezë e Vogël”

Për më shumë informacion kliko këtu

2 prill 2014

Takime me autoritetet vendore kosovare për prezantimin e Projektit për Zhvillimin e Zonës së Alpeve

Për më shumë informacion kliko këtu

Shkodër, më 30 mars 2014

Shpallet projekti fitues për “Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Kombëtare Marubi”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 18 mars 2014

Workshop me temë “Teknologjitë e reja në Sektorin Agroushqimor – Eksperiencat e BE”

Për më shumë informacion kliko këtu

Shkodër, më 11 mars 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për zbatimin e projektit “MONTEAL”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 1 mars 2014

Njoftim mbi Konkursin Ndërkombëtar për Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Marubi.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 19-20 shkurt 2014

Workshop mbi procedurat tregtare dhe financiare të ujësjellësave rural (Raportimi dhe Sistemi i Treguesve të Performancës)

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 12 shkurt 2014

Konkurs Ndërkombëtar Projektimi për "Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Kombëtare Marubi".

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 29 janar 2014

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit miraton buxhetin për vitin 2014.

Për më shumë informacion kliko këtu

27 janar 2014

Kryeministri Edi Rama dhe Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro Furxhi vizitojnë Fototekën "Marubi".

Për më shumë informacion kliko këtu

22 janar 2014

Shënime nga një udhëtim pune në komunën Qendër Koplik.

Për më shumë informacion kliko këtu