Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërisë
Kontakt
Aktivitete
Faqja Kryesore > Aktivitete > Projekte në Zbatim

Pyetje, probleme, ankesa ne lidhje me projektin?


Ne kuader te Projektit pėr Zhvillim tė Integruar Urban e Turistik, gjate zbatimit te nenprojekteve, mund te dalin probleme te ndryshme, te lidhura me mjedisin apo ceshtjet sociale, si psh programi intensiv i ndertimit; koha e papershtatshme e levizjes se automjeteve te transportit te materialeve; mbetjet; zhurmat dhe ndotja e ajrit nga ndertimit; shqetesime ekologjike, ndikime ne pronat private, etj. Per kete arsye eshte ngritur ky mekanizem ankimimi i cili synon te inkurajoje banoret te drejtojne pyetje dhe te marrin pergjigje per nje shkalle te gjere problematikash, edhe nese nuk jane direkt te ndikuar nga projekti.


FSHZH, permes mekanizmit te ankimimeve, do t’u pergjigjet te gjitha shqetesimeve te qytatereve per ceshtje qe lidhen me ndikimet e projektit. Pėr secilėn ndėrhyrje tė kėtij projekti do tė ngrihet njė komision i adresimit tė ankesave qė pėrfshin edhe Bashkitė pėrkatėse si dhe pėrfaqėsues tė komunitetit.Foto Galeri
 
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Kuadri i Menaxhimit Mjedisor dhe Social
Marreveshja
Pyetje, probleme, ankesa ne lidhje me projektin?