Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërisë
Kontakt
Aktivitete
Faqja Kryesore > Aktivitete > Projekte në Zbatim

Lajme


29 Maj 2018

Ndricimi i rruges hyrese te Permetit

Për më shumë informacion kliko këtu

22 Shkurt 2018

Rehabilitimi i rrugës "Muzak Topia" për në Kalanë e Beratit

Për më shumë informacion kliko këtu

29 Janar 2018

“Rehabilitimi i Zones Qafa e Pazarit”, Gjirokastër

Për më shumë informacion kliko këtu

11 Janar 2018

Rehabilitimi i rrugës "Muzak Topia" për në Kalanë e Beratit

Për më shumë informacion kliko këtu

14 Nentor 2017

Rigjenerimi urban i shëtitores ekzistuese Naim Frashëri në Sarandë

Për më shumë informacion kliko këtu

Foto Galeri
 
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Kuadri i Menaxhimit Mjedisor dhe Social
Marreveshja
Pyetje, probleme, ankesa ne lidhje me projektin?